Banner Exchange

♥ Assalamualaikum 

Lai lai exchange banner!

Ieqa tak tahu sangat pasal exchange banner ni , kalau salah sila tegur ya . Dah belajar banyak kali pun tak faham -.- Kalau nak exchange banner dengan ieqa , korang just inform kat shoutbox ieqa . Dengan kadar segera ieqa , ieqa tempek banner korang kat bawah ni . Ieqa tak kisah kat mana korang nak letak banner ieqa , janji letak . Jangan tak letak pulak . Ieqa menangis nanti . Hikhik . 

JOM TERJAH BLOG MEREKA YANG SUPERB OHSEM ! ;)
 
PhotobucketPhotobucket PhotobucketPhotobucket
















7 comments:

Cik Icha Mnz said...

banner ieqa sis letak di link nie http://srikandi-permatahati.blogspot.com/p/banner-my-friends.html..
nak exchanged banner ngn sis.. amek kat sidebar je..

Ieqa Halim said...

Cik Icha mnz :

Okay sis ;)

Fazid Zac said...

Okay, Ieka.. Paly dtg nak promote banner Paly.. hehe~ Ikut Ieka la nak letak ke tak~ lol

Ieqa Halim said...

nanti ika letak ea :)

Farie Faraway said...

Hye , jom tukar banner ,
Farie dah letak banner awak dekat blog Farie . :D

http://fariefaraway.blogspot.com/p/exchanged-banner.html

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Dah letak banner awak dah kat sini
http://andisakinah.blogspot.com/p/exchange-link-banner.html

Nurul Haidah said...

haidah da letak banner awk kt blog haidah.so, letak banner haidah kt blog awk tau! bannerny ada di blog haidah. http://aidablurr96.blogspot.com

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger