Profile

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 


Blog kecil ini tubuh pada tahun 2010, masa tu aku baru form 4. Then tak berapa aktif. After SPM baru aktif, sebab musababnya, menganggur kan. Then, blog ini mula usang kembali pada pertengahan tahun 2012, sebab dah masuk tingkatan 6. Masa terhad dan, kalau ada masa pun, aku tak tahu nak taip apa. Bila mula taip je, timbul rasa "cerita tak menarik, mesti org taknak baca", so cecepat tekan backspace. ekeke ^_^

Sekarang ni, umur aku 20 tahun, masih lagi menunggu peluang atau lebih kepada keajaiban, niat hati nak sambung degree di universiti awam. Tapi, kalau tak kesampaian, swasta pun okay saje. Nak memilih sangat tak boleh sbb, result pun cukup cukup makan. So sementara menunggu keajaiban ittew, aku bekerja sebagai cikgu tadika di area Melaka tengah. Kalau takde rezeki sambung belajar, its okay, aku akan teruskan khidmat sebagai guru tadika, menabur bakti pada negara mendidik anak anak kecil, wah gittew kannn.. haha.. okay then, happy reading and follow blog picisan ini. Love ya!

Love,
Nurabiatul 'Atiqah

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger