PBS

Assalamualaikum dan selamat sejahtera weh ! 

Bukak-bukak blog, aku terpinga. Tak tahu lah kenapa. Aku bukak dashboard, lama aku tenung. Ouh! Ada comment yang belum publish, okay aku tekan. Dah tengok, tick semua untuk publish. Tapi sekali lagi aku terdiam untuk 34.5 second. Mana button publish?!

Well, macam gitu le ghupenye kalau berabad tak reti-reti nak check in blog. Langsung jammed otak aku. Engkorang rajin update kan kan kan ? Yang form six tu, lelagi upper six. Apa cerita PBS korang? 
Kalau aku. . emph well dalam masa beberapa minggu ni, tahap stress aku memang berada dikemuncaknya. Kamehameha whooshhhh ! (apa tu?) Rasa macam nak hentak kepala kat dinding, sampai hilang ingatan, taknak ingat pasal PBS -_-
Terima kasih kerana sudi baca entry , kalau sudi baca lagi entry seterusnya ! Ehek ehek :)

Pentaip,
Ika Halim

2 comments:

Niena Reen said...

good luck hakak. hehe. sy budak form 2 pun stress juga tambah2 bila dah hujung tahun. nak exam lagi. oh no!! >.<

FarhanahAdzlan said...

form6 student?wahhhh hihi ;)
im also form 6 student. pbs memang memenatkan dan memeningkan. asyik betulkan benda yg sama huhu

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger