Seminggu Berhari Raya

Assalamualaikum ♥
Taufik , aku , Shirley and Firdaus ;)
Cuti sudah habis bro ! Haishh , syiok ohh cuti seminggu bangun lambat . Bangun bangun keluar bilik sarapan dan sedia , memang perasaan bagai kera makan spaghetti dengan sos Prego . Chinese sambut raya , aku pun sambut jugak , over sangat jahh oii ! Siap dengan baju merah lagi . Memang dibeli khas untuk bertandang mencekik makanan kat rumah kawan kawan aku yang chinese tu semua . Bhaha ! Sampai tak mentelaah buku langsung seminggu cuti ni , maka bebal lah otak aku esok nak ingat balik minggu lepas punya lessons -_-

Ini lah tahun pertama aku beraya dengan kawan kawan aku yang berbangsa cina . Tapi Aku just pergi rumah Carmen je , yang lain . . hurm tak dapek den nolong . And sebelum aku masuk form six , aku memang tak ada kawan yang berbangsa cina . Seriously , seronok ada kawan bangsa cina . Diorang peramah , baik and blabla . Lagi lagi budak kelas aku , semua peramah . Rasa taknak berpisah dengan diorang , sayang sangat sangat kat diorang nih :*

Sepanjang CNY ni , seketul angpow je aku dapat , haha -_-
That angpow got from Carmen's house . Poyo sangat berspeaking omputeh disitu . Actually , banyak lagi gambao gambao kat rumah si Carmen ni , tapi semuanya di iPad si Mint Ayop Khan . Nanti aku kerah beliau untuk kasik kat aku , gambao gambao Model Terkemuka yang terkepam dalam iPad dia . Kalau perlu , aku patah duakan iPad beliau . Muahaha ! *asal jahat sangat nih -_- Akhir kata , selamat tahun baru cina ! Gong Xi Gong Xi ! :)

4 comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger