Zombie ?!

Assalamualaikum 

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

 
Cepat buat buat terkejut beruk , tapir atau apa apa yang menunjukkan terkejutnya kalian . Ehek ehek . Saya bangga jadi anak Malaysia ! *tetiba Gambar diatas sudah pun diedit semaksimum mungkin bagi menimbulkan effect "Omakau!" . Tak tahu lah berhasil atau tak . Harapnya berhasil , muahaha !

Okay , sudah pasti dan semestinya korang akan fikir yang ika ni ketinggalan zaman sangat , macam hidup kat zaman jahiliyah . Tskk T__T Ramai orang dah tahu akan kewujudan aplikasi mengubah muka comel gebu menjadi zombie huduh busuk bachin tapi tetap kiyut . Tsskk *lap lap hingus yang menetes 

So , kepada yang tak tahu lagi pasal aplikasi ini dan yang memang bersungguh sungguh membaca entry supaya dapat tahu macam mana ika edit benda alah ni , mari kita sama sama explore , whooosshh !

>>PicMonkey<<

Klik link tersebut lalu keluarlah muka depan dia , dan sila lah klik 'Edit a Photo' and selow selow pilih gambar yang nak di'zombie'kan ya anak anak semua .


Selepas pilih gambar yang kiut macam kat bawah ni *muahaha , korang edit la apa yang patut . Kalau nak effect zombie , sila klik button bawah sekali yang bentuk macam kepingan salji tu -_-



Dan , dengan berbekalkan hati yang ikhlas , huduhkan lah muka anda secukup rasa . Muehehe . Ikut citarasa mata masing masing . Agak agak dah loya mata korang , berhentilah . Karang kena migrain pulokk tengok muka sendiri , ahak ahak . Jangan lupa save ya .

 
Hasilnya memang memuaskan hati . Tetapi , yang tak best dia ada limit pulak . Trial je even pun online . Kalau nak expired tak dapat nak mezombiekan diri dahku yang sejak azali perangai macam zombie . Bhaha ! Kalau boleh download , bak lah link . Sharing is caring kan kan kan ? *angkat angkat kening .

P/S : Maria Elena kahwin sweet sangat weh ! Cemburu dahku :')

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger