Yuyu Zulaikha sumber inspirasi :'D

Assalamualaikum ♥

Tajuk tak menahan sangat sangat sangat sangat ! 

Cakk ! Saya mak cik melah kiut , peace (-_-)v
Sejak dua tiga empat lima dan enam menjak ini , ika tak blogwalking pun , bukak blog pun tak , update entri pun memang sah lagi wajib , tak . Sebab musababnya terjadi hal ini adalah kerana , ayah ika belum bayar bil internet bulan ini dan internet jadi selow seselow siput tettt . 

Pakai camera handphone je , camera Olympus dah rosak T_T
Semalam pergi D.I.Y beli sticker baru . Haha , puas hati ! Dah lah comel , murah pulak tu . Rasa nak nangis guling guling kat situ siap lap lap hingus kat baju cashier D.I.Y sebab terharu dengan kepatutan harga sticker tersebut . Untuk menambahkan lagi kecomelannya , dahku dengan sukacita riang ria dihati menempek gambar JeLo Zulaikha yang kiut lagi awesome . Eh , kak Yuyu marah tak ika ambil gambar kak Yuyu ? Jangan marah eh :p

Bila tengok desktop rasa macam bersemangat nak online sampai subuh -_- , bhaha ! Over sangat . Dengar cerita kak Yuyu bertunang . Alhamdulillah , tahniah ye kak Yuyu ! Semoga cepat nikah and dapat anak spesen comel macam mummy dia . Hee 


Festaim kenal blogger comel , hati memang dah terjatuh tergolek habis . Dah la comel , kelakar gila nak koma pulak tu . Baca entri kak Yuyu mesti tergelak , entah kenapa entah -_- 

Yuyu Zulaikha mula jadi sumber inspirasi , cara dia dress-up , cara dia selca *perlu ke -_- , kesopanan dia dan entah lah . Haha . Antara blogger blogger comel , dia lah yang paling comel . Geram tengok , kecik je . Lepas SPM , ika dah tanam dalam lubuk hati nak masuk KUIS . Tapi tak jadi sebab ibu suruh masuk form six , hee :')

Bila tengok ada banyak faker faker Yuyu Zulaikha , ika yang over macam ika pulak yang di-faker-kan . Bhaha ! Marah sana sini . Terobses -_- Okay lah , tak tahu nak taip apa lagi . Babai . Sedih pulak kak Yuyu nak kahwin , nanti dia busy , sempat ke nak taip entri untuk kita lagi . Sobsob T_T

nota : time taip entri , line tak mengada ngada nak selow seselow siput tettt . Sayang streamyx ! Haha XD
 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger