Tag Heuer Chronograph 1000 Replica For Sale | RM 190.00

♥ Assalamualaikum ♥

Klik LINK saya boleh ? Tenkiyu . Doploh sen amat bermakna :') 

Okay , jom sambung . Actually adik ika suruh promote kan jam Tag Heuer milik dia . Dia beli 3 minggu lepas macam tu . Tapi baru pakai 2 kali . And now , dia sangat rambang mata and jumpa jam lain . And nak beli jam lain . See ! tamak punya budak . Haha . 


RM 190.00
Auto(No need battery for life)
Tag Heuer Replica
Postage FREE .

Okay , gambar yang kelam kelam tu amek pakai phone je . Gambar bawah yang awesome tu amek kat Google . Jam ni auto and replika , so harga dia tak lah semahal yang original , RM 190.00 . So kalau berminat PM adik ika okay . Add FB beliau DANIAL HAKIM or komen kat bawah post ni or chat kat shoutbox. Pape hal , tanya je okay , nak cerita lebih lebih pun tak reti sebab dia lagi pandai pasal jam . Hihi . Kay thanx for reading and thanx kepada yang klik link churpchurp ika . Bagitahu kat Shoutbox kay , nanti ika klik awak punya balik ;)

2 comments:

luqman zakaria said...

nice betul..tp $$$ pulak xde..haha

Benben said...

hololo , boleh tawar la . meh meh . hehe

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger