SEGMEN BLOG SAYA HEBAT

♥ Assalamualaikum ♥

Sila klik banner untuk mengejoinkan diri :)
Hai readers , segmen kali ni penganjur segmen suruh cerita habis habisan pasal ke-hebat-an blog . Huihh ! Ke-hebat-an dan ke-awesome-an blog ini hanya boleh dirasai oleh aku sendiri . Muahaha ! Sila tergamam dan kenkonon eksaited kemain nak baca entry berbaur riak ni sampai habis . Ihiks :') Baca tau ! tau !

Pertama 
Blog aku hebat sebab bertemakan warna HIJAU . Bagi aku hebat sangat dah tu , sebab jarang jarang manusia buat blog warna hijau , kebanyakkannya warna pink . Khonnnn , so hebat jugak lah  kan ? ehek ehek :p

Kedua
Blog ni aku edit sendiri , bukan aku nak cakap orang lain tak reti edit sendiri . Tak ! Tak ! Aku nak cakap yang bila edit sendiri ikut sukahatimakbapakaku memang sangat puas . Rasa macam "Omey jugekk blog titeww even masa edit titeww rasa nak migrain , muahaha !" Hebat kan ? Lalala ~

Ketiga
Aku seorang dreamer . Suka ada impian besar besar menggunung bak Gunung Everest . Sampaikan header aku pun suruh orang bermimpi disiang hari . Ehh haha . LOL . Impian aku dalam berblog , aku nak jadi sehebat dan se-berjaya Yuyu Zulaikha :')

Keempat
Aku guna template Denim . Ehh okay saje je nak banyakkan kehebatan . haha -..-

Okay , tu je . Kehebatan aku . Actually , tak hebat pun . Aku yang over over perasan hebat . Alaa mengikut kehendak segmen lahh , jangan lah kecil hati pulak :)

Nota ringkas lagi padat
Terima kasih kepada yang sudi follow blog tak semegah ni . Muahaha . Terima kasih jugak Atiqah sebab buat segmen ni . Peace (^^)v

15 comments:

Nyue said...

singgah blog hebat ini..ehehehe

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Terima kasih join segmen pertama saya! :D Check link blog disini dan jangan lupa atau buat-buat lupa nak bw ke blog peserta lain ya! :P

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-blog-saya-hebat.html

Ruqaiyah Amanina said...

yeah blogger hijau. sama lah ! hehe hi thanks sangat2. blog ni pun hebat. sy dtg dari segmen yg sama.. follow back here :)

http://greenhousera.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Scha Aye Jay .. said...

usha awak balek . haha from same segmen

Adib Zazuen said...

hey haiii. balas kunjungan dari owner blog hijau ni. sudah follow awakk.

Maisarah Musa said...

http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/giveaway-cik-lyeens-giveaway.html jemput join :) , jap jap dari segmen yg sama : http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Nur hanim said...

Singgah blog hijau ni hehe :D

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Hanis Syazana said...

http://rightnot.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Berblogwalking sini.. Jom ke blog hansya plak :D

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

UPDATED! Ni update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT. :)

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-segmen-blog-saya-hebat_6.html

Nur Amalina Maisarah said...

Datang follow balik sini..hehe kelopak bunge gugur dah xde..
http://maerahim.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Dunia Wilma said...

Selamat berkenalan...
Kunjungan balas dari Wilma...
Jadi follower #906 ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Goo Hye Min said...

Dari segmen yang sama ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

hieda aziz said...

kite datang blog ika..:D

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Baca update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT! ^^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-2-segmen-blog-saya-hebat.html

Goo Hye Min said...

Jom join ^^ ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger