Ini semua boleh mendatangkan marah !

Assalamualaikum 

Bagi peserta segmen yang bergiat aktif macam ika ni , sudah pasti lah ika sangat suka follow orang dan memang takde masa nak unfollow orang . Walaupun , ika mengambil masa yang agak lama untuk follow rakan seperjuangan yang lain . Almaklum lah , orang macam ika ni bukan sahaja busy menternak lemak malah pemalas juga . Sekian terima kasih .

Akan tetapi ! Ika selalu mengalami kesulitan tatkala ingin memollow *eh blog . Stress betul , rasa nak makan cekodok hasil titik peluh sendiri 40 biji . Hm ! Kebetulan , ika pun tak pernah buat cekodok , nanti ika nak try buat . Ihiks :')

Berbalik kepada motif menaip entry tadi , okay sangat stress bila seseorang blogger itu tidak meletakkan gadget ini :-
 Bukankah amat comel bila ada kotak follower yang mempamerkan followers kita yang beratus tu . Hehe . Kadang kala boleh juga membakar lemak semangat untuk berbelog . Hihi . Sila lah jangan letak button ini semata mata :-


Lepas tekan keluar pulak benda ni , lagi terbakar rentung jantung , hati serta limpa ika yang gigih berusaha menyihatkan tubuh badan ika .


Nampak tak betapa hancur luluhnya hati ika , so pesanan ikhlas . Letak lah kotak followers kalau nak ika follow balik . Sekian :)

12 comments:

luqman zakaria said...

sometimes jadi jugak mcm nih ..bile dah error tuh..jadik malas nk tekan lagi..huhuhu..sabor je la ika..

Benben said...

haha , kan . bila tak follow rasa bersalah pulak . Hmm :(

♥ Anis said...

Betul tu betul. Susah nak follow dia nanti :|

Atyra Pink said...

tyra pon tak suka org letak button follower tu -,-

P.P said...

ya betul tu. hee :)

Aalia Shahira said...

tahu takpa .. saya kalau cari kotak followers tak jumpa , memang tak follow dah ler .

miss A said...

setuju sgt...

Ika Halim said...

@♥ Anis

Kann , simple sgt sampai menyusahkan :/

Ika Halim said...

@Atyra Pink

memang ! sangat sangat menyusahkan :|

Ika Halim said...

@Aalia Shahira

kesian kan . . tapi terpaksa lah . menyusahkan betul -_-

Ika Halim said...

@miss A

yeahh (Y)

Ika Halim said...

@P.P

kann sepp sikit ! Hee

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger