Happy + Stress = Happess

Assalamualaikum 

*Terima kasih kalian :')
Thanx kepada yang follow ika ye , terharu tau . Haha . Tengok lah gambar kotak followers tu puas puas , kot kot nampak Fatin Liyana ke Hanis Zalikha ke . Okay mimpi je tu . Ihiks :') 

Btw , ika nak mintak maaf kepada sesiapa yang belum ika singgah or follow blognya . Quite busy lah , haha .  Poyo sangat bila menggunakan bahasa inggeris disitu . Lalala . Jangan risau , insyaAllah ika follow balik okay , after balik dari kampung tau tau . Hee :')

And sejak akhir akhir ni , ika mengalami gangguan jiwa yang agak teruk . Kalau perempuan jiwa berkecamuk memberontak ni memang tak lain tak bukan kalau tak sebab lelaki mesti sebab lapar . Ehh . Hewhew . Ika je yang jiwa kacau kalau lapar , memang habis keluar taring taring cari makanan .

Stress betul fikir pasal lelaki , sepatutnya memang tak payah lah fikir fikir pasal lelaki . Kompom kompom waste our time , kaum kaum Hawa sekalian . Kan kan kan . . ? *pandai cakap kat orang -_- Ika sendiri , secara jujurnya asyik asyik menangis walaupun dengar lagu Avenged Sevenfold . Hati kudus macam ni memang sukar dirawat . Tskk T_T

Kepada awak yang menjadi pujaan hatiku . Sayang awak sangat sangat lah , awak tak sayang kat saya ke ? T_T 

Para readers seluruh alam semua , pergh macam ada je -_- doakan ika ye , doakan ika pass semua subjek SEM 1 , dapat pilih lelaki yang hebakk kemain menjaga hati ika , mendapat kesejahteraan hidup . Amin :')

Sayang awak semua readers ! Muah ! Nah lep lep sikit 

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger