Freebies|Header Pink pink giteww ~

♥ Assalamualaikum ♥

Petang Jumaat yang suam suam kuku ni Ika nak bagi freebies header ! Teruja laaa teruja laaa . Ihiks , Ika buat dua je . Time eksaited nak buat yang ketiga , software not responding . Demm . Rasa macam nak terjun lombong -_- 
Semua bersaiz 800 x 200 
 Right click > Save as image 

Ika buat kaler pink je . Lain kali kalau ada masa ika bagi lagi ea . Dua dua header and header ika sendiri tu , buat guna Meitu Xiuxiu . So tak lah sehebat mana pun . Hehe . Haa lagi satu , doodle tu bukan ika buat , rembat je . So , thanx kepada doodler tersebut . Hee . Hope korang suka , babai readers ;)

Tanda terima kasih tolong klik link churp churp ika ea > SINI
 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger