Rubbish -..-

♥ Assalamualaikum ♥

*poning palo den , entry apo nak taip malam malam gini :o
Suka pulak tengok header tak semegah tu . Haha , rasa bangga tak hengat sebab ada tiga ketul muka haku kat header . Motif tak dapat dikesan . Tambah tambah pulak dengan lagu Dear God by Avenged Sevenfold . Huihhh , memang da bomb blog haku ! *padahal owner blog yang eksaited nak mamfush -..- 

Malam malam macam ni , tetiba rasa nak semakkan dashboard mengkeme semua dengan entry tak tentu hala . Walaupun ada sekelumit rasa bersalah , namun ada sebakul rasa "haku nak hupdet ! haku nak hupdet !" . Wahaha ! Eh dah lah , sangat sangat sangat takda idea malam ni . Babai . Thanx baca baca entry titewww :p

2 comments:

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Ieqa Halim said...

okayy , thanx ya :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger