Percutian Bersama Sepupu Sepapan eh Sepapat .

♥ Assalamualaikum ♥

Sedar tak sedar , kita dah pun berada dihujung rancangan . Ehh hujung tahun . Hm , cepat sungguh masa berlalu , baru hari tu main masak masak dengan jiran tetangga , siap korek korek pasir lagi . Hm . Sekarang , jiran tetangga dah sekolah menengah , masa main masak masak tu , semua darjah 2 and darjah 4 . Hm . Macam harem pulak , buat intro macam ni . Baru bulan sebelas kot , sangat tak wajar nak kata hujung tahun sangat . Ish ish .
*yang pakai tudung kuning tu memang selalu eksaited dalam apa jua keadaan*
Sempena cuti sekolah yang baru bermula minggu lepas punya minggu lepas , sepupu sepapat *ekceli emak emak mereka sangat eksaited nak datang Melaka . Nak jenjalan kat Bandaraya Bersejarah ni , tapi takde tempat sejarah pun mereka kunjung . Hewhew . Dah nama pun , emak emak sekalian kan . Para bapa tak ikut , only bapa ika and atok jea yang ada . Haa kalau dah emak tuh , haruslah suka bershopping :D
Tapi , kali ini para emak membiarkan para anak bershopping terlebih dahulu . Hm rupanya mereka ada agenda lain dimalam hari . Takpe takpe , dahku tetap bahagia disamping yang tersayang . Ehh haha . Semua yang didalam gambar adalah sepupu serta adik lelaki dahku yang berbaju putih . Entah apa motif dia ambil gambar dengan kain tu pun tak tahu lah , mungkin nak jadi Fashion Designer . Herher . Oh ye ye ye , yang tengah tengah tu , Mak Su A.K.A Acu . Dia memang comel , macam anak anak pokok beliau , ehh salah lagi , anak buah .

Hampir terlupa nak bagitahu lokasi kami , hewhew kami berjimba jimbun di Aeon Melaka . Sebelah Tesco , juga berdekatan dengan Melaka Central . Foto diatas diambil oleh orang yang tiada dalam gambar , cuba teka siapa ? Haha *sudah tentu dahku , sadis kut sobbsobb . Lokasi gambar ini di The Garden . Tahu ? Tahu ? Kalau tak tahu , silalah datang untuk maklumat lebih lanjut . Kihkih :')
Suka sangat pakai baju kuning tu , beli dekat DEES . Mohon tahu , malas ika nak perjelaskan . Kehkeh . Baju ni , kakanda ika belikan . Actually , dia beli tak rela pun , ika yang paksa . Hamagadd . 3 hari ika tibai pakai baju yang sama . Rasa best sangat , ayu , kiut serta sopan kemain perasaan bila pakai baju tu . Sila sediakan baldi untuk sesi muntah banyak kali . 
And the last , setelah sesat kat dalam Aeon tu , tak jumpa cari pintu keluar . Kitorang beli Kepci and take away jea . Sebab dah Maghrib , para emak sekalian pasti berang jika kami pulang lewat . Huhh . Seriously , agak lama nak cari pintu keluar yang dekat dengan tempat parking kitorang . Habis secawan air kepci kami semua habiskan . Hehe kongsi kongsi maaa . Nanti ika sambung lagi , babai . Thanx for reading :')

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger