Menaip Tanpa Menekan Bekspes

♥ Assalamualaikum ♥

*Penghias entry . Haha .
Selamatmalam para readers semua , hari ni ieqa nak buat percubaan menaip entry tanpa sesekali menekan bekspes yang disediakan . auww amatlah takde idea nak tulis apa. hmm eh tadikan ieqa nampak langau terbang terbang depan ieqa , eh ahaha setakat ni tkde salah nlagi eh , haha baru nak riak dah ada yang salah . LOL . atas sekali , selmat malam pun ieqa dah lupa space kan dia . haihh . eh jom lah nak crita bpasal langau ltadi . ieqa siap sedia dengan pentpuk lalat sebab nak tepuj ldia . menyampah betul tengokj dia terbang terbang depan mata . dah la besaqqqq . huihhh banyak gak salah sebab kena taip lejau eh salah lelaju sebab kalau selow seoo eh saah salahhhhh lagi selow esebab nanti tak mendcabar lah kan . Haha . Haoiiiyyoo banyak gila t eh t pulak , seharusnya S , eh apaaa benda -.- 
salah salah ieqa taip , nampak sangat dahku seorang yang typo . hahahahaha ! gelak besaQQ . haa kau nak cmpat eh cepat punya pasal sampai tertekabn salah lagi tertekan capslock . haha .  apa lagi aku tnak eh nak taip ni , konpius err kecelaruan . eh apa bndeee -..- aku mengarut , alahhh dah takde ideaaa . esoknk ek alaaa salah je ! benceeee eh eje bencui eh salah lagi benci , haaa baru betul . benciiiii . eh sok rasa nk post entrty err entry pasal cuti harirtu ehh haritu , hoho . yeayyy . nak postt . nanti korang baca tau .
ehhh tak tahu nak taip apa lagi , te en thanx lah sebab menyokong ieqa dari belakang , haha . poyoss . thanx sbb sudi follow vlog amboi kemain vlog lagi kay eh kau eh ieqa ni ada blog je , mana ada vlog , haha typing r eh error , haaa . huhh . thanx lar folol grrr salah lagi follow blog tak semenggah nihh . haha . thsbn eh arghh thanx d err for readingg ,. babaui eh err babai :D 

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger