Sushi King !

♥ Assalamualaikum ♥

*Aku : Tudung sekolah , Mel : Tudung Hitam .

Aumm ! Intro tak senonoh pembuka bicara . Okay lah tu daripada takde intro . Beberapa hari lepas , Shirley Bek ajak aku makan Sushi kat Sushi King . Ohmaii , disebabkan aku ini antara speasis yang jakun nak pengsan tak pernah makan sushi , so aku macam terkinja kinja jugak lah bila diajak oleh Shirley Bek . Kenapa perenggan ini kedengaran sungguh sopan ? *wondering

Bayaran sepenuh hati ditanggung oleh Amalina a.k.a Mel . Maklumlah , orang kaya baru . BHAHA ! Aku bukan lah nak ambil kesempatan , tapi Mel selalu suruh aku ambil kesempatan yang diberi olehnya . So aku macam serba salah . Macam baik nau je bunyi . 

Agak banyak jugak sushi yang aku makan , nama aku tak tahu . Pakai bedal jea , bak kata pepatah  gendang gendut tali kecapi , kenyang perut suka hati . Memang suka hati aku jea melantak hari tu , muka happy jea . 

Pergi 7 orang . Mel , aku , Shirley , Jennifer , Andrew , Danial (Adik aku) , Danny . Esoknya pulak , aku pergi dengan Siow Chee . Haha , 2 hari aku melantak sushi . Tapi , aku sangat mengakui yang nasi , sambal belacan , ikan goreng , telur goreng , kicap and so on tu jugaklah menjadi pujaan hatiku . Tekak aku tak layan sangat sushi sushi ni . HAHA .

Okay then , babai . Terima kasih membaca .

Papan Kekunci kata : Makan time ada promotion jea . Jimat ! XD





No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger