Saya sangat malas | Entry berfoto

♥ Assalamualaikum ♥

Haihh , too lazy lah today . Eh , don't gelak gelak eh . I want to speak broken english today . Hakhak . I look at my Pengajian Am homework just now , and feel like to muntah hijau . You know muntah hijau ? The muntah color hijau lah , green ! green ! ==' *eh tolong lah , aku rasa nak tampar muka sendiri sebab cakap merapu =='

Okay lah , let's change the topic lah . Pagi ni , aku rasa bohsan yang teramat sangat sebab kena tinggal dengan parents aku . Diorang pergi kedai , tapi aku ditinggalkan atas sebab musabab yang sangat kukuh that is aku kena jaga nenek aku . Hoho . takpe takpe , sebagai cucu yang proaktif dan inovatif . Aku rela menjaga nenek . Hikhik .

Oh ya , aku nak kenal kan kawan kawan aku . Lai lai ! 



-Kawan baik dalam kelas , everytime berkepit !-



-Dari kiri : Loh , Shirley and Cynthia-



- This Taufik , peramah sangat orangnya . Muka chinese , so cute lahh ! -



-Shirley with Amalina (Mel) sangat suka bergaduh manja , kalau time takde cikgu . Memang bising kelas akibat budak dua ketul ni . Hakhak



-Amirul dengan Muhaimin . Aku suka tengok bulu mata Muhaimin ni , melentik kemain . Hakhak . Best kawan dengan dia ni . Speasis aku , suka edit gambar . Hihik -



-Dari kiri : Azizi and Bem (Ketua kelas yang gagah perkasa) . Yang tengah duduk , Yap . Time aku sesat cari kelas , Yap lah yang jadi Super Hero aku . Wahaha ! -



-This is aku dengan Li Siow Chee . Aku panggil dia Siow Chee je . Comel comel macam aku . Hikhik-



-Handsome boy ! This Ng Wen Hua . Aku suka tengok dia jalan , comel ! -



-Si tinggi lampai is Andrew Madrigal . Dia ni baik , comel pulak tu . Aum !-



-Mel dengan Nanthini , btw Nanthini ni kelas science . Kawan lama kitorang je , bukan budak kelas -



-Katakan tidak pada rokok ! Haha , ini Bem . Ketua kelas yang gagah perkasa , sangat baik . Sangat kelakar ! Haha -



-Dari kanan : Firdaus Zoes . Huu . Then yang berdiri itu Yap . Yang khusyuk mengadap komputer tu Taufik . Yang berlonggok tu , tak pasti . haha -



- Yang comel ni nama dia Nurabiatul Atiqah , dia baik , sopan santun , awesome dan lain lain . Okay tipu je ==' -

Thanx for reading ! :)

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger