Nervous =='

♥ Assalamualaikum ♥

Sedang asyik dengar lagu kecintaan aku . Lagu apa ? Harus lah , theme song blog aku . Wahaha . Syiok jiwa raga ni , urat saraf serta tulang rusuk menari menari . Ahahai indahnya . Apa motif aku buat intro macam harem ni ==' No function at all lah .

Act , saje je buat intro yang konon konon happy . Ergh , classmates aku kata esok teacher MUET nak buat Speaking Test . Aku seperti kera mendapat bunga , eh cacing kepanasan ! Haih , entah lah . Rasa macam kejang sistem saraf aku . Speaking test kot ! Kalau Reading Test okay lah kan . Adoih , seram sejuk aku dibuatnya . Rasa macam nak buat rakit , nak duduk kat Sumatera sampai lepas solat jumaat esok =='

Apa pun , doakan lah aku hilang segala nervous dan berjaya dengan gilang gemilangnya di form six . Amin . Thanx , selamat malam . Tata :)



No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger