Entry Terabai

♥ Assalamualaikum 
SEGMENT & GIVEAWAY TERBAIK !
Mega Tech Giveaway - 31 Julai
Segment : Team Follow Back - 30 Jun
Giveaway Pelajar Form 6 - 25 Jun


-Takde kaitan dengan entry , harap maaf-

Letih ! letih ! letih ! Blogwalking sana sini , sampai terlupa pada readers kesayangan beta . Romantik kan beta ni ? Ngehngeh . Sejak kebelakangan asyik join giveaway and segment . Sehingga lupa selupa lupanya , dulu time sign up blog , niat suci sesuci minyak masak Saji nak tulis pasal pengalaman hidup , pahit manis masam masin kehidupan seharian . Membajet tulis diary online . Hakhak . Time tu , gila bangga . Dalam banyak banyak rakan sekelas , blog aku lah yang ada kepelbagaian widget mengarut sana sini . Bangga kemain .

Tapi kini , blog aku dah macam kedai nombor ekor pun ada . Cuba nasib sana sini . Rasa bersalah pulak kat blog . Sobsobsob . Sorry lah blog , aku ni hanya manusia biasa yang sangat bernafsu kalau tengok hadiah hadiah lumayan . Haha . Nampak link kemain banyak kat atas tu ? Itu adalah salah satu cubaan nak menang top referral . Teringin juga kan nak menang , tapi rezeki masing masing lah kan . Kalau ada rezeki dapat . Huhu :)

Okay lah , nothing to say dah . Babai . Thanx for reading ;)

2 comments:

Fazi Isma said...

tag kamu cni =)

http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Kaki Wayang said...

Anda dipilih sebagai BLOG PILIHAN Kaki Wayang Paling Hangat!

http://informations-the.blogspot.com/2012/06/edisi-blog-pilihan-5-blog-pilihan.html

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger