Segmen : "Tolong Review Blog Saya" By Ieqa Halim

♥ Assalamualaikum 
-Bantulah adik Ahmad Sufi-

-SEGMEN KORANG REVIEW BLOG SAYA TAU-
Hai para readers ! Hihi , buat kali keduanya aku nak buat segmen . Ala segmen jelahh , belum kaya lagi nak buat giveaway mahupun contest . Hihokk . So harapnya korang join lah ya . Antara sebab musabab aku nak mengadakan segmen adalah untuk berblogwalking . Aku agak sedar yang sejak kebelakangan ni aku agak busy sampai tak terblogwalking aku dibuatnya . Cehh intro macam mintak kena maki bertubi tubi . 

So segmen kali ni , korang review blog aku . Korang nilai lah blog aku , jangan maki sudah . Memang serta merta aku delete blog ni , siap menangis tujuh hari tujuh malam . Kalau agak agak , rasa macam tak keruan je hati nak komen pasal blog aku , korang bagi jelah kata kata semangat . Haha . Kalau ada idea idea bernas , aku akan pertimbangkan . Kalau idea korang aku tak apply kat blog aku , bukan maknanya idea korang tak bagus . Cuma mungkin aku rasa apa yang ada dah cukup . Haha . Kang aku merepek panjang panjang , korang tak jadi join pula . 




http://4.bp.blogspot.com/-002xEYGQfto/T8UGzHFsfkI/AAAAAAAACR8/uoJIi9pSn1g/s1600/il_fullxfull.329045642_%E5%89%AF%E6%9C%AC.jpg




1 : Copy banner dan tempek kat entry korang , pastikan linkkan kembali ke sini .
2 : Buat entry korang . Bertajuk , Segmen : "Tolong Review Blog Saya" By Ieqa Halim . 
3 : Tinggalkan link URL ENTRY di ruang comment . Tempat lain , sorry .

Syarat tambahan untuk peserta yang rajin sahaja :
Follow blog aku .
Like page (ada kat sidebar , kat bawah tagboard)
Tag lah sesuka hati kau . Haha .



Akhir kata , terima kasih banyak banyak kerana sudi join dan bagi sokongan yang padu . Terima kasih banyak banyak sangat lah ! Hihi . Oh ya , tarikh tutup 
1 Jun 2012

#Senarai Peserta akan diupdate jika ada kelapangan#

25 comments:

farhanamasdo said...

join tw ieqa :) http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html

dalila said...

Sy join..;)

http://mammadanish.blogspot.com/2012/05/tolong-review-blog-saya-by-ieqa-halim.html

LILY SORAYA said...

hey, good luck :)

jom follow :)

http://onetwothree-and4.blogspot.com/2012/05/1st-mini-giveaway-by-lieyna-rosli.html

Myza Diaries said...

saya join !
http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/tolong-review-blog-saya-by-ieqa-halim.html

Ain Zuhairi said...

Ain join :) Dah ikut semua syarat dan saya ada wat review utk blog awak, hehe.

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/05/segmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html

Syuhada Nasya said...

http://nuramirul.blogspot.com/2012/05/segmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html

TehaaNFM said...

http://tehaalarh.blogspot.com/2012/05/egmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html

Diyana Haryani said...

http://celotehbudakbushuk.blogspot.com/2012/05/segmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html

Hope ada luck . Saya join dear !

Iman Lee said...

http://iman-lee.blogspot.com/2012/05/segmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html

join this segmen babe!

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/05/segmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html
follow segmen

lynn kamarul said...

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/05/tolong-review-blog-saya-by-ieqa-halim.html


mama lynn join jugak ;)

Suehada said...

http://suehada-vanillacoklat.blogspot.com/2012/05/tolong-review-blog-saya-by-ieqa-halim.html

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html

Kaki Wayang said...

Silakan mengkritik dan review k...

http://informations-the.blogspot.com/2012/05/edisi-segman-tolong-review-blog-saya-by.html

thebinipolischeritha said...

saya JOIN!!

http://thebinipolischerita.blogspot.com/2012/05/tolong-review-blog-saya-by-ieqa-halim.html

Kaki Wayang said...

Ok dah KRITIK dan REVIEW...

Dari Blog Betol-betol Hangat!

http://informations-the.blogspot.com/2012/05/edisi-segman-tolong-review-blog-saya-by.html

Iklil Syahmi said...

SUDAH REVIEW DAN KRITIK BLOG IEQA HALIM!!

Dari Blog Iklil Syahmi..Mari-mari masuk Ieqa Halim.. =)

http://iklil-syahmi.blogspot.com/2012/05/segmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html

Iklil Syahmi said...

SUDAH REVIEW DAN KRITIK BLOG IEQA HALIM!!

Dari Blog Iklil Syahmi..Mari-mari masuk Ieqa Halim.. =)

http://iklil-syahmi.blogspot.com/2012/05/segmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html

aisyah humaira' said...

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/segmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html

Eila said...

dah join....
http://hanashibokkusu.blogspot.com/2012/05/tolong-review-blog-saya-by-ieqa-halim.html

I love this closing date because it my birthday :P

kalau sudi bagi la hadiah ye.. hehehe
just joking :P

btw nice blog

lynn kamarul said...

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/05/tolong-review-blog-saya-by-ieqa-halim.html


new hupdated

lynn kamarul said...

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/05/tolong-review-blog-saya-by-ieqa-halim.html


new hupdated

Ieqa Halim said...

thanx semua :D

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger