Peristiwa Pra-U

♥ Assalamualaikum 

Hallo bloggers ! Ala rindunya nak berblogging . Nak post entry meraban and blablabla . Nampak tak perubahan blog ni ? Kelabu asap gitu . Bhaha ! Bosan tengok warna pink . Menyampah pun ada . Wutt ? ! Baidewei , selama seminggu and something gitu aku di form six . Alahai awesome you ! Memang superb sangat ! Kawan kawan sekelas pun awesome ! Kelas aku buat masa permulaan ini ada 53 orang . Dalam masa dua minggu lagi maybe tinggal berbelasan orang je . Ramai yang nak amek diploma . Tidak seperti aku yang memang ingin sekali kekal dan amek STPM . Harap dipermudahkan segalanya . Amin :')

Tadi baru belajar pasal pengenalan itu dan ini . Jadual kelas pun comel je , suka tengok . Haha 

Comelkan ? Hikhik
Hari tu , yakni pada tanggal 16 Mei 2012 . Sekolah aku menyambut Hari Guru meriah sangat ! Best woo , sekolah diorang punya budak budak memang superb ! Ramai pemuzik dan penyanyi . Main drum solo memang awesome habis lahh ! Yang menari ala ala k-pop pun tak kurang hebatnya . Yang main Cello , Ukulele , violin , keyboard . Ishh tak tahu nak cakap lah . Memang terbaik sangat ! Disebabkan aku ni ada cita cita nak jadi pemain Keyboard speasis piano disegani ramai . So aku amatlah teruja tengok budak form 2 or 3 tu main keyboard yang speasis piano tu . Rasa nak suruh budak tu jadi Tuk Guru aku . Haha ! 

*diorang belum ready aku dah snap , pastu terus kena belasah . Tipu :p

*Budak Pra-U macam budak Pra Sekolah XD

*Me , Zee and Eyffa . Yang belakang tu Dilla

 
*Eyffa and aku ! Haha tunjuk lidah sopan tau :p

Okay lah , itu je untuk hari ini . Haha , harap suka lah entry ini . Terima kasih sudi baca . Babai :)
"SELAMAT HARI IBU DAN SELAMAT HARI GURU"

10 comments:

merah said...

hi ! first time here . nice blog . hee sama laa kita , pra-U stpm jugak :3

all the best november ni !

FarhanahAdzlan said...

akak..amik form 6 ek?best tak?hehehe~
macamane akak boleh tergerak hati nak amik form 6 walaupun dah tau susah ek?
sorry bertanya banyak..

Elin said...

wah best nyer...korng sume stu kelas ke???? em...bile la aku nie nk blaja...haha...dgr kata diorng nk jdi an form 6 nie ada semester gak ea???

jemarisuri said...

gud luck dik..semoga berjaya msk U nti..

Ieqa Halim said...

elin : yups ! start tahun ni :) Best tau , jom lahh masuk :)

jemarisuri : okay , thanx . :)

Elin said...

em...x thu agi r...tgh tunggu twarn poli nie...best nyer korng...sape lgi budk 5sc 2 yg msuk sana...

Ieqa Halim said...

epa , zee , qist , mira , shima , enny .

Elin said...

oh! mira ngn qist pun kat sana...ingt an cume iqa zee epa ngn shima je...huhu...sume stu course ke???

Ieqa Halim said...

semua satu course kecuali qist , dia masuk sains sukan

Elin said...

oh...best2...huhu...

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger