Intro Trip To Zoo Melaka | Entry Berfoto

♥ Assalamualaikum 



Hai semua ! Baca tajuk cepat ! Haha , faham isi entry ni ? Bagus . Lek lu , baru tajuk kot . Baca lah dulu .
Okay okay , kitorang dah lama sangat tak hang out . So kitorang buat keputusan untuk hang out bersama . Disebabkan kitorang dah tersangat jemu tengok town berserta isi kandungannya . So kami ke Zoo Melaka . Sumpah superb best ! Walaupun penat , tapi tetap tersengih macam tapir minta cekodok dari para pengunjung .

Haiwan haiwan kat sana macam singa and so on . Kurus , macam tak terurus . Kesian . Yang lagi kesian , dalam sangkar ular sawa yang besar macam tayar Dunlop tu , ada seekor anak ayam yang superb comel . Makanan untuk si ular . Adush , kesian sangat ! Hidup lagi kot . Comel sangat :'( Taknak lah cerita yang tu , sebak rasanya . Huaaaa ! Korang nak tengok gambar ? Haa esok aku aku upload kay . Buat masa ini , aku tersangat lah mengantuk . Biar korang tengok intro je dulu . Esok aku post kay . Babai , thanx for reading ! :)
 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger