Baju warisan

♥ Assalamualaikum 



Hai readers ! Hari ni aku kembali happy macam dolu dolu . I give him second and the last chance . Tolong lah jangan ulang perkara yang sama kat aku , aku sedih sangat sangat ! Eh , dah beberapa post aku gunakan perkataan 'Aku' right ? Hihi sorry tau . Aku cuma nak berasa lebih sempoi . Maaf kepada yang lebih dewasa . Herm , dalam beberapa post yang lepas aku asyik cerita pasal Pra-U je kan . Haha , sorry lagi sekali . Aku memang kenazakan idea nak menaip . Hihokk .

Actually , tengok gambar yang tertempek indah tu . Cett takde lah indah sangatnya pun . Muka innocent je , padahal muka tu lah paling suka buat masalah ekonomi . Nyampah . Eh , tengok lah baju tu . Sebenarnya , tu baju nenek aku . Banyak baju dia zaman muda muda dulu aku rembat , awesome awesome kot baju dia . Corak simple simple je , sebab tu aku pakai jugak walaupun dah berabad punya baju . Haha . 

Baju tu adalah antara baju yang aku rembat dari nenek kesayangan aku dan dibuat koleksi kesayangan aku . Haha , dia pun happy tengok aku pakai . Aku yang menjadi si pemakai ni lagi lah happy . Dapat baju free , sapa yang tak happy kan ? haha ! Akhir kata , sayangilah harta nenek moyang kita . Haha , thanx for reading and babai my sweet readers :)

2 comments:

M Fizan said...

if he wastes the chance u give again, give him a lesson :)

baju tu cantik la. pandai nenek pilih baju. hehe. cucu pun cantik. ^_^

Ieqa Halim said...

hihi . thanx M Fizan ! :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger