Vector Pertama :')

♥ Assalamualaikum 

Hai ! Hari ni , ieqa baru post satu entry . Dalam masa lebih kurang 2 minggu ieqa akan masuk Form Six , mesti jarang dah nak update blog ni . Sobsobsob . Ohou , hari ni ieqa ada buat 3 percubaan . Lain lain entry lah . Nampak banyak sikit kan entry . bhaha ! Jadah -.-

Percubaan pertama hari ini .


Yeay ! Buat vector ! Hihi , actually tadi nak main main je kat Paint Tool SAI tu . Tiba tiba terasa macam nak mencuba . So pilih gambar dalam file 'Sahabad' secara random . Haha . Yups , ini adalah vector pertama ! Dan vector ini ialah Effa Nursyafiza , yakni bukan seorang blogger tegar , kali terakhir beliau updated blog maybe tahun beberapa bulan yang lalu -.-

Eh , tak penting pun . Yang penting beliau seorang sahabat yang setia . Beliau adalah antara sahabat terhebat diantara Lyana Kamal dan Shkiyn Zahed . Beliau juga memiki dagu ala ala Dato' Siti Nurhaliza . Terbelah ayu gitu :)

Wassup bro ? 

Takkan tak kenal kot , hat yang 'pakai tudung' nampak rambut sikit tu . Hikhik . Lagi suka Dato' Siti masa muda muda dulu . Sekarang ni , vogue sangat sampai macam nak mintak makan pelempang . Eh , tapi menyampah seratus kali ganda lagi tengok Fasha Sendat . Apa ni , macam blog Oh ! Artis pulak -.-

Err , ieqa bukan sesiapa ingin menilai orang tak tentu hala . Cuma pendapat . Sobsob , siapa lah yang ingin dengar kata kata dusta anak kecil sepertiku . What ? Kecil ? 18 tahun kira kecil eh , jom lempang muka ieqa laju laju laju laju macam kereta control punya laju . 

Sorry everyone , terepek pula . Kesimpulannya , ieqa berjaya buat vector hari ini ! Yeay ! :')
Thanx membaca repekan ieqa . Bacalah lagi kalau sudi . Babai . Oh kasi komen satu kali ! 
Peace -.-v

6 comments:

lyana kamal said...

Cantikk! untuk aku takde? hehehe..eh, link aku ke mana tu? wengwengg,
baca ni :') http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html

Ieqa Halim said...

Lyana Kamal :

Bhaha ! Salah Lyana Kamal , t aku betulkan . Nanti aku buat , aku mmg nak buat pun . tunggu ~
Aku dah baca ! Sweet weiiii ~ :')

Ieyza Afieyna said...

cntik.. cmne nak wt ? teringin nak wt..

Ieqa Halim said...

Ieyza Afieyna :

Ieqa guna Paint Tool SAI . Pilih gambar and lukis ikut gambar je . huhu ;)

aquagugurl said...

haha..setuju,setuju ngan ieqa..kalau ieqa menyampah seratus kali,akak beratus2 kali menyampah ngan si sendat tu..

Ieqa Halim said...

aquagugurl :

Haha ! Yayy ada org setuju ;)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger