SEGMEN: SAPE NAK TAMBAH FOLLOWER

♥ Assalamualaikum 


 


Sila KLIK SINI *join kalau teringin nak jadi macam Lady Nganga yang banyak follower . Harap bertambah follower bertambah merendah diri lah dahku . Macam padi tu , tak kenal pi Kedah . Tengok sawah padi sampai lebam . Makin berisi makin tunduk . Tapi pembaca setia  lebih penting dari followers kan kan :)

Banyak mulut pulak , ieqa nak join segmen je -.- Macam lah buat intro panjang panjang ada payment . Haha . Segmen ni simple je , takda syarat banyak nau pun . Syarat syarat utama bersegmen je . Baguskan ? 
Ieqa join segmen ni ye Kinah . Hihi . Thanks buat segmen yang simple ni , I like sangat sangat :D

Bergaya dengan INI :)

11 comments:

Kin Naz said...

welcome, link dh senarai.. jgn lupa terjah yg lain ^_^

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

hai, sha dtg singgah sini dari segment yg sama :)

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/04/segment-sape-nak-tambah-follower.html

Nurrul said...

Salam , dtg dari segmen yang sama...
Happy blogging ! :)

*http://youismysoul.blogspot.com/2012/04/segmen-siapa-nak-tambah-follower.html

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking dari Segmen: Sape Nak Tambah Followers..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

Nur Fazrina Hadi said...

Haii BW sini :)

actly dri segmen yang sama heheh


http://sayabudakcinonettt.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower_06.html

FAEZA eighteverlens said...

nak join gak nie,,mcm best ;)

alin said...

hye..salam..
alin dtg dr segmen yg sama :D
dh follow..follow back ok?

http://alin8698.blogspot.com/2012/04/ape-ape-je-segmen-sape-nak-tambah.html

missyifa94 said...

assalamualaikum
ziarah + follow sini !
saya dtg dri segmen di atas juga..hehe..
jemput singgah ke laman saya ea..
http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

Cik Reen said...

follow sini :)
from the same segment
visit me too http://cikreenahmad.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

Miera MasTriXia said...

hye..miera follow sini..jemput ke blog n jadi follower gak ea.. :))

http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

Cendawan Merah said...

aii..jom dtg polo sy
dr segmen yg sme

http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmensape-nak-tambah-follower.htm

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger