Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

♥ Assalamualaikum 


Ohohoi , jom join segmen Miss Nadya ni , dapat free iklan 1 bulan lagi gitu . Klik banner tu ya .
Okay okay , erm Miss Nadya suruh komplen blog dia . Dekat setengah jam duduk depan blog dia sebab nak cari salah dia . Tapi resultnya , negative ! Semuanya nampak sangat comel . Dengan Sugar Glider lagi kat header tu . Ehh comel laa . 

Em oh , ieqa rasa widget dekat bahagian atas mungkin kena kurangkan sikit , sebab nampak serabut sikit . Gadget ditepi tak menggangu prestasi ieqa untuk terus membaca . Entry pun best best . Theme color blog pun menawan . Tak sakit mata , blog takda lagu pun best sebab tak mengganggu pendengaran . Hikhik . Template simple je , tapi nice sangat , rasa ceria bila baca blog Miss Nadya . Uhuk , anything else ? Takda dah . Secara keseluruhan blog Miss Nadya sangat ohsem , 95% perfect sebagai blogger yang hebakk :)

That's all , adios , jom meramaikan segmen ni ! Babai readers :)

3 comments:

Nor Nadiah said...

nad akan ulaskan semua komen pd entry baru nanti..:)

Thanks sebab sudi join..:)

senarai nama da kua ::

http://www.nornadiah.com/2012/04/senarai-nama-blogger-join-segmen-free.html

Mrs.BuduBilis said...

SALAM SINGGAH DR SEGMEN YANG SAMA...JANGAN LUPA FOLLOW ME BACK K

^_^
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadyadapat-free-iklan-1.html

Diera Tekikushika said...

dtg sini dari segmen yg sama =) salam perkenalan

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger