Saya ada satu masalah

♥ Assalamualaikum 


Sebenarnya ada banyak lagi masalah , tapi satu jelah dulu nak kecoh . Yang lain simpan untuk entry masa depan . Oh ya , ieqa ada satu masalah . Ieqa sangat beranggapan yang masalah ieqa adalah masalah mengada ngada . Tapi bukan ieqa yang buat mengada ngada tu , semula jadi mengada ngadanya itu -.-

Masalah itu adalah , ieqa cepat pening kepala ala ala nak muntah gitu , bila baca surat khabar atau majalah yang notanya panjang bermeter meter . Lagi lagi bila tulisan kecik cinonet macam nak tak nak je suruh orang baca .Tapi kalau baca pasal isu isu semasa dengan internet boleh pulak . Mungkin mata lebih suka skrin bercahaya daripada helaian kertas . Haha :D

Err , okay korang mesti rasa macam "What the fish ! dua perenggan je entry dia ? Puihhhh !" . Haha , okay and okay . Itu je yang mampu . Hikhik . Babai ;)


4 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

atleast ada gak entri.. hehe

Qhaifa Nur said...

ada orang sebegitu...mana kita tahukan....biar je lah

Ieqa Halim said...

CINTA UNTUK KITA

Haha , kan kan . . okay lah tuu :p

Ieqa Halim said...

Qhaifa Nur

Huhu , ye ye :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger