Percubaan Pertama

♥ Assalamualaikum 

Holla ! Rindu ? Haha , tiap kali post entry mesti tanya benda yang sama sampai para readers rasa nak terkeluar biji mata serta tersembur darah dari hidung . Ohmaii begitu oh!sem sekali pembuka kata . Tajuk macam nama album Aizat yang first dulu dulu tu kan ? Hish . Takda kena mengenalahh . Bukan sepupu sepapat ieqa pun . Saudara sesama Islam je . *apa aku melalut ni -.-

# Inilah percubaan pertama tu . Ohsem kan ? Hikhik malu la ~
Caption cannot go . Entry yang lepas , entah yang bila entah . Ala yang ieqa cakap nak buat Peniram tu . Haa , tak buat yang tu sebab rasa macam nak buat masa raya jelah . Takut tak jadi , sapa nak makan ? So , ganti dengan Donat . Pertama kali buat , menjadi ! Tapi bila sejuk dia jadi liat , ahh tak kira nak buat sampai boleh bankrap Dunkin's Donut . Besarkan cita cita murni ieqa ? :')

Pertama kali buat , siap bagi kat jiran sebelah and bawak balik kampung paksa nenek makan . Memang takda unsur unsur perasaan takut dapat komen negatif pun . Memang perasan habis yang donut den ni sodap , kalah KFC . Melampau . Korang rasa donut ni sedap tak ? Korang nak tak ? Boleh lah call ieqa di talian 012-3456789 . Okay lah , setakat itu je . Mata dah naik bulat macam donut menaip entry berdonut . Huu lapar . Ibu masak Sardin , yummy ! :D

Nota keyboard : Dah menyampah tengok ChurpChurp . Haha ! :D

10 comments:

my eyes for shine said...

uit! sedapnye . meleleyh pulok~ hahaha

Ieqa Halim said...

my eyes for shine : Hihik . Sedapp ~ :D

nor amni sarah muhammad zin said...

nak ;p

Che Meow said...

uih... sedapnyew.. teringin gak uat donut sesedap big apple ;P

shiema sufian said...

Lama tak mkan donut. Alahai sedapnya (:

Ieqa Halim said...

nor amni sarah muhammad zin :

Meh datang rumah ! :D

Ieqa Halim said...

Che Meow :

cita cita tinggi macam ieqa . haha :D
insyaallah , nanti mesti boleh punya :D

Ieqa Halim said...

shiema sufian :

meh la datang rumah, hari hari makan donat :D

nor amni sarah muhammad zin said...

olo..umah xkenal ;p

Ieqa Halim said...

nor amni sarah muhammad zin :
Cari guna google maps . Hihi

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger