Mengembara Sejarah | Entry Berfoto

♥ Assalamualaikum 

Hai gorgeous visitor semua .Maaf kalau loading sangat pabila nak bukak blog ieqa . Entry kali ni berbaur kesejarahan sedikit . Semalam , kami iaitu Ieqa Halim , Shkiyn Zahed dan Lyana Kamal pergi ke Mahkota Parade dan Dataran Pahlawan . Macam biasalah , berpeleseran . Haha . Dan meneruskan perjalanan ke Bukit St.Paul . Memang impian dari kecil lagi nak bertangkapan gambar dengan kawan kawan disana :')


#Taman didepan Istana Melaka :)


#Pentas Diraja . Muahaha ! Tipu je -.-

#Melawat rumah lama Shkiyn Zahed . Flat Polis :)


#Art Gallery ? Shortcut tu Bukit St.Paul . Hihi

#Mendaki Bukit St.Paul . Best !


#Kami sampai di Art gallery ! Tapi takda apa pun :'(


#Teruskan perjalanan lagi , sudah sangat hampir ! Rehat sebentar :)


#Jom turun bergolek ke bawah , itu pokok Shkiyn yang punya . Haha ;)


#Penghibur yang sungguh ohsem . Suara memukau kalbu . Hilang penat mendaki , uhuk :')


#Ditingkap kubu . Semangat berperang :D


#Ditingkap kubu lagi la , Shkiyn yang ohsem serta Lyana yang gorgeous :)


#Nak buat cover album lah gambar ni . Haha Ditingkap kubu juga , kami bertiga yang gorgeous


 
#Dipintu pintu kubu yang ohsem :)


#Sebalik dinding yang rock . Ngehngeh :)


#Ahli mesyuarat tingkap XD


#Blogger yang kecik cinonet . Tak comel , handsome je :)


#Kepenatan menakluk jasad ingin pengsan , rehat dikolam ikan Dataran Pahlawan ;)


#Mununggu kenderaan untuk pulang . Di McDonald .
Dan pulang kerumah .


 #Dengan jiran terhebat :)

Terima kasih yang teramat sangat kepada ayah kerana sudi menghantar , kepada mak dan jiran shkiyn yang sudi menbawa kami pulang . Dan penghargaan yang tak terhingga kepada Shkiyn Zahed dan Lyana Kamal yang sangat ohsem dan gagah mendaki Bukit St.Paul untuk menunaikan impian dai kecik ieqa . Ahak ahak ahak . Sekian , thanx for reading readers . Babai :')

#Rasa nak buat segmen lahh :D

2 comments:

misz sempoi said...

blog ko ni best..sebab tu aku follow tapi lagi best kalu satu page ni ada banyak post.. letih tekan older post.
serious!

Ieqa Halim said...

Misz sempoi : Hee thanx :)
Kalau letak banyak post nanti loading lambat :'(
Takpa2 nanti ieqa baiki , thanx follow :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger