Happy Belated Birthday Adik Fieza ! :)

♥ Assalamualaikum 
Jom Exchange Banner dengan Ieqa 

Hai hai bloggers ! Entry kali ni khas untuk adik kesayangan ieqa . Happy Belated Birthday Fieza ! Sorry lambat . Untuk kali keduanya , ieqa lukis vector dan ianya untuk adik ieqa yang gebu gebu nih . Untuk Lyana Kamal dan sahabat sahabat yang lain coming soon . I'm sorry ! Hihi .




Hehe , maaf ini je mampu . Nanti kalau dah kerja , kakak beli hadiah yang omey omey untuk adik okay . ILOVEYOUSOMUCH ! Jom follow adik ieqa yang gebu disini --> FIEZA

5 comments:

hazfee said...

happy birthday fieza :)

Myra Azraff said...

selamat hari lahir juga untuk adik ieqa tu..:D..best nya dapat doodle ^_^

Ieqa Halim said...

hazfee : thanx , nanti ieqa cakap ;)

Myra Azraff : thanx nanti ieqa cakap kat dia . huhu

Ika said...

wow, cantik vector tu. :)

Fieza Hafieza said...

Err , Kaka . Thankieyou . Sorry baru nak komen walaupum dah sekian lame bende neh ade :) ILYSM lah kaka .

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger