Freebies | Doodle muslimah (first time)

♥ Assalamualaikum 

Hari ini dalam sejarah blogger , Ieqa Halim dah buat doodle yang ada rupa manusia . Sila senyum tanda gembira . So , disebabkan happy + perasan yang doodle ieqa tuh memang lawa giler lagi lawa dari Barbie . Nak bagi korang , kira freebies doodle hot masa kini lah kan . Membajet . Kalau nak amek lah , then komen . Hihi . Boleh lah dibuat header ke , print tampal kat dinding ke , apa apa ke . 






Sori huduh sikit . Tangan tak reti lukis . Macam alien pakai tudung pun ada . Tapi okay lah kan . Hihi :)
Ieqa ingat nak buat header , tapi sebab excited + perasan yang doodle ni comel and tambah tambah lagi first time buat doodle se'ayu' ini . So kasi kat follower tersayang dulu . Header buat lain lah . Haha . Carry and happy . baibai :)

6 comments:

CSI : Taugeh said...

pandainye buat doodle. comey je. saya sangat tak terer buat doodle ni. ajar la sy..buat tutorial ke..huhu..

nak belajar..pliss...keh keh!

Aira Amir said...

comel!!!!!!!!!!

Ieqa Halim said...

CSI : Taugeh

atoto , guna Paint Tool Sai senang :)
Buat tuto ? adoih belum mahir lagi . Huhu

Ieqa Halim said...

Aira Amir

Terima kasih :) Hihi Malu ni :3

fiqah hamed said...

chomel... >< nak ambik yer. ><

Ieqa Halim said...

fiqah hamed : silakan :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger