Excited weyh ! Back to school !

♥ Assalamualaikum 
Jom Exchange Banner dengan Ieqa 


Lagi berbillion saat ieqa akan melangkahkan kaki ke alam persekolahan . Err , form six . Yea form six . Tapi perasaannya sama macam budak budak nak masuk sekolah darjah satu . Excited mengalahkan orang dapat staright A's UPSR . Ngahngahngah . Check tawaran ke tingkatan 6 kemain excited , sebab err tak tahu lah . Sebab boleh berlagak macam bebudak lagi kot . Hakhakhak ! XD

Dapat aliran kemanusiaan . Apa kejadah aliran kemanusiaan tu entah . Tak tahu lah , setelah berbincang dengan lelaki kecintaan yang merupakan ahli STPM tahun ini . Ahli ? Ahh wat-eva lah . Dia kata aliran tu boleh tahan lah senang dia , takda lah kena belajar Chemist + Physics + Addmath . Sebab matapelajaran tersebut lah sijil SPM ieqa dipandang sebelah mata , kadang kadang dua dua belah mata pun taknak pandang . Betapa hinanya . Uwaaaa ! :'(

So , niat hati yang suci tulus mulus indah and so on nak masuk Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) harus diketepikan atas dasar nak jimat masa . Nak amek degree dengan usia yang sangat muda kononnya . Bila dah bosan nak muntah baca buku and belajar serta menghadap lecturer . Baru stop and jadi wanita berkejaya . Dan kahwin atas dasar cinta . Bhaha ! Kita hanya mampu merancang , Allah yang menentukan segalanya :')

Perenggan terakhir ini , ieqa harap korang sebagai para readers yang sangat bertauliah serta budiman . Akan mendoakan yang terbaik , semoga ieqa boleh bawa diri di arus pemodenan abad ini *what ? -.- Dan akan sentiasa menyokong ieqa dari belakang , dari apa apa posisi pun tak kisah asalkan sokong . Kehkeh . Em lagi . . em apa lagi ea , aaa tu je la . Kalau ada lagi ieqa bagitahu . Haha -.-' Babai readers ! havin' a good time . You're my awesome silent readers ever ! ;)

2 comments:

hazfee said...

nak sokong dari tepi. keh3x. apa pun buat keputusan dengan bijak. aliran kemanusiaan pun jgn pandang rendah dgn kata boleh tahan senang.banyak kena belajar dengan mendalam tu lagi-lagi sejarah :)

Ieqa Halim said...

hazfee :

Hoho , thanx . Kata kata yang membina :'D

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger