Entry mengarut | Nak baca ke ?

♥ Assalamualaikum 
Jom Exchange Banner dengan Ieqa 


Hari ni , malas nak join segmen or apa kejadah semua tu . MALAS ! Segmen sebelum ni , adalah dalam dua - tiga segmen gitu belum habis blogwalking lagi . Atoto , penat sangat . Lapar pulak tu . Demm -.-
Ingatkan nak buat segmen sendiri hari ni , tapi takpa lah . Tunggu habis blogwalking blog bloggers sekalian semua baru buat segmen . Uhukuhuk .

Tadi bukak shoutbox . Ramai *adalah dua tiga orang -.- yang kata blog ni comel . Bhaha ! Kembang lobang pori pori semua . Bila ieqa bukak balik blog diorang , diorang punya lagi superb comel kot dari ieqa ! Ada sedikit kecemburuan disitu . Huhu , baidewei THANK YOU ! Alala , menaikkan semangat untuk berblogging dan kekalkan design blog . Haha . Thank you ya korang semua . Terharu den . Ngee .

Lain pulak ceritanya di perenggan ini . Ada blogger selalu singgah blog ieqa tapi tak tinggalkan LINK BLOG . Tolong lah , tolong sangat sangat kalau tinggalkan nama kat shoutbox tu cuba lah tinggalkan LINK BLOG sekali . Nak follow tapi tak boleh . Ada pulak terus ke email lain , bukan blog . Ala bosan , rasa nak maki tujuhratustigaplohpat kali -.-

*Kalau ada blog yang belum ieqa singgah ieqa minta maaf ya , jangan risau nanti ieqa singgah + follow . Cuma lambat sikit . Huhu .

3 comments:

azam said...

:) nice.....join gak la

Cik Amal said...

but, memang comel and simple pun blog nih~~


belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html

Ieqa Halim said...

oh thanx :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger