Doodle lagi !

♥ Assalamualaikum 

Bosankan bila bukak blog ieqa je entry yang lama still ada lagi kat situ . Tapi siapa yang ambil peduli . Hekhek . Tadi try buat doodle + ton warna . Macam biasa , berpandukan sifu Myra Azraff . Asal mendoodle je mesti bukak blog dia , nak jadikan contoh . Doodle dia comel , sempoi gitu . 


Tadaaa , meng'ton'kan warna tu main hentam je sebenarnya . Memang sejak dari azali tak pandai mewarna . Haha . Asal ada gelap dengan cerah okay lah . Prinsip orang 'malas' . Jangan ikut :p
Muka di tanda soalkan sebab tak tahu nak buat mimik muka macam mana , and belum pandai lukis mata , tunggu tuto dari Myra . Hihi .

Seronok mendoodle ni , walaupun menguap doploh kali sampai meleleh air mata , gagah jugak melukis . Jom mendoodle ! Babai semua ;)

4 comments:

Nyue said...

Comel..ag comel ad mata,hidung n mulut kn...

nk doodle..

lyana kamal said...

Comel, buatkan aku doodle kucing!~ wewewe ;p

shiema sufian said...

nice doodle. buatkan lah untuk Shiema satu (:

Ieqa Halim said...

Nyue : Atoto tak expert lagi . Kalau dah expert ieqa buat :) Hihi

Lyana Kamal : Haha , nanti lah aku buat . belum expert lahh :p

Shiema Sufian : Hee mekaseh . Belum expert lagi . huhu malu , kang tak menyerlah hasilnya . ><

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger