Sila baca para sekolahan :)

Assalamualaikum ♥

#Sedapnya ~ :')
#Oh , gambar tak ada pertalian darah langsung dengan entry . Maaf , ieqa lapar ~#
Hai hai readers yang selalu membaca entry ieqa walaupun tanpa meninggalkan sebarang jejak , ieqa nak ucap terima kasih banyak banyak . Ahak ahak ahak ! Penat betul nak fikir mukadimah yang sesuai , akhirnya itu jelah pilihan yang tinggal . Nak tak nak kena baca :p Oh sekarang ni jugak ieqa dah start tidak mempedulikan hasutan untuk join Segmen , GA or contest tapi kalau syarat dia senang and best insyaallah ieqa akan gagahkan diri untuk join :p *memang jahat

Tapi semua keputusan tu adalah disebabkan , ieqa takut kalau ieqa tak sempat nak berblogwalking kat blog peserta peserta tu semua . Dan sekarang ieqa tak lagi mengejar follower , ieqa cuma nak pembaca setia . Disebabkan ieqa nak pembaca setia , ieqa hanya tumpukan perhatian terhadap entry apa yang ieqa nak taip  Urghh ! Hakikatnya memang sangat tension bila fikir pasal entry :'(

Hurm , tarik nafas . . hembus nafas . . FUHHH ! !
Tak lama lagi dah nak ambil result SPM . Takut jugak lahh . Yelah , jawab SPM pun memainkan . Haihh , tetiba je rasa menyesal , oppss ! TERLAMBAT SUDAH :p

Kepada adik adik diluar sana , belajar rajin rajin tau ! Jangan hampakan perasaan ibu dan bapa yang bertungkus lumus bekerja tanggung bil pembelanjaan sekolah korang . Bayangkan orang yang tak bernasib baik , tak dapat sekolah macam korang . Korang belajar kat sekolah , diorang ? Tolong mak bapak kerja . . Kesian kan ? :'( Hargailah apa yang korang ada sekarang , korang masih boleh online pesbuk tanpa pedulikan orang lain . Berblog sambil makan kerepek . Bayangkan lahh !

Bai , nak nangis *tipu T.T . Thanks yang support ieqa ye :')
 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger