Result oh Result

Assalamualaikum ♥

Hari ni keluar result . Hoh , tak membanggakan langsung . Tapi apa yang buatkan ieqa terharu , ibu langsung tak menunjukkan yang dia kecewa dengan keputusan ieqa walaupun keputusan ieqa teruk macam begitu sekali . Ieqa 4 kredit je . Haha , kalau nak tunggu peti surat tu terisi dengan surat "Tahniah anda dipilih masuk ke blablabla . . " jangan harap lah kalau tak mohon tetiba ada surat tawaran cenggitu .

So langkah effective untuk mendapatkan surat sedemikian rupa terisi dalam peti surat adalah dengan cara 
MEMOHON MANA MANA UNIVERSITI ! KOLEJ ! POLITEKNIK ! DLL !
*Ohsem sungguh cara percakapanku , ada gaya jadi salesgirl terulung 
Okay lah sampai situ je nak bebel pasal SPM . Kang meleleh air mata ieqa yang mahal nih . Haha ! Baibai ;)
Oh , Tahniah ya pada yang lulus semua and yang dapat straight A's . Untung mak ayah korang ;)

2 comments:

shiema sufian said...

SPM tu bukn penentu masa depan. yang penting jangan putus asa untuk mengharungi hari mendatang (:

♥ Ieqa Halim ♥ said...

Thanx :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger