Rembatan percutian | Entry berfoto

Assalamualaikum ♥

Sobbsobb . . hukhuk . . menangis tanda kecewa dengan result SPM yang serupa tahi . Haha , baidewei takda la sedih mana pun sebab alhamdulillah la walaupun takda A , ada juga credit tuh . Winkwink ;)
Oh , hari tu ieqa pergi Lost World of Tambun and Cameron Highland sebab ada Family Day , so sila lah layan lah gambar nih semua , zass ~ !


#Muka excited nak pergi Family Day, location at home la woi ;)
#Let's go to Tambun ! Wee ~ From Seri Hartamas , Kuala Lumpur .
Okay kita dah sampai ! Sampai kat mana ? Kat sini lahh :)

#Ramai sungguh jejaka dan gegadis ohsem disana , ieqa nih tak ohsem pun . Melukut ditepi gantang je -.-
#Happy family at Tambun ! Hihi say Hi ~
#Gadis Gajus bhaha ! Membajet depan Lost World . Bengong
#Ibu ieqa yang ayu serta gojes sepanjang zaman ;)
Masa untuk menyelongkar Lost World of Tambun . Main air dari pukul 11 pagi sampai 5 petang sebab check in hotel pukul 5 petang . Brr

#Gadis Gajus lagi , omey tak makcik ? Wengweng ~
#Omak eden bukan omak ekau :)
Malam tu ada dinner pulak , warna tema Turquoise atau Tiffany Blue . Hoh , mempayahkan diri betul nak mencari warna tuh . Akhirnya jumpa , kuikui . 

#muka seposen -.-

#Jemput makan :p

#Cekedis dia superb ohsem ! Comel sangat sayang nak makan :'(
#Dah kenyang balik bilik lahh ;)
#Bukak hadiah . Dapat kat Dinner tadi . Sempena hari jadi yang dah lepas :D
Hoo sambung nantilah . Nak mengupload gambar kemain payah lagi lembab bersiput vavi . 

#Result SPM ? Jangan lah tanya malu gua . Hikhik cukup cukup makan je lerr . Malu nak menayang ;)

2 comments:

shiema sufian said...

Mesti best kan pergi jalan jalan. Apepon spm tu bukan penentu masa depan, yang penting kita jangan berputus asa (:

♥ Ieqa Halim ♥ said...

hihi , thanx bagi semangat :)
Best woo gi jenjalan ! <3

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger