Para pemenang teka kuih tradisional !

Assalamualaikum ♥

Tralala ! Hey look my new cursor . Haha , first time letak cursor ada tertempek dan tertera nama ieqa disitu . Header tu nak tukar nama ieqa la balik , watermark pun sama . Rara tu macam terlalu comel , diri sendiri pun geli geleman nak terima nama tu . Haha ! Okay okay , sebenarnya ieqa sangat tak puas hati dengan HaniAsyira dan Nabila Medan . Kerana mereka berdua , ieqa tak sempat nak korek hidung . Pergh geli siot , sila muntah .

Dah la jawab betul , cepat pulak tu . Sesudah maghrib ieqa cek komen dah tertera dengan megah serta indah nama mereka berdua . Haha , tahniah both of you . Kenapa mereka tiba tiba menang , ciss ! Tak baca entry ieqa yang senja tadi ek ? Nak tekan SINI laju laju ke nak kena LEMPANG laju laju ? Haha . Jangan lah amek hati , nak manja manja pun tak boleh ke ? Hurm :'(




Jawapan untuk entry tu adalah PENIRAM , KUIH DERAM ATAU TELINGA _______ . Takut nak cakap , takut menimbulkan isu sensitiviti kaum . Ohh Takut . Kuih Peniram ni memang superb sedap mengalahkan cheese cake kalau makan panas panas . Perghh ! Gimme Five sikit kalau terbukti benar apa yang dahku bebelkan ini . Oh korang sila lah follow blog mereka dan mereka terbukti sangat sangat sangat peramah seronok tau kawan dengan diorang ! (^_____^) <-- bukti 

Maybe esok atau lusa atau tahun depan ieqa nak buat peniram ni . So korang sila sila lah berdoa agar kuih peniram ni jadi . Haha , kalau jadi ieqa post entry kalau diam je . Paham paham le ea . Haha ! Okay babai bloggers , happy ending ;) 

7 comments:

mrs.PROandKONTRA said...

ohhh.sy minat giler kuih ni..kempunan kalau nampak tapi x beli..mau mogok sebulan hahah..adoiii..terliurnyee..

aku HaniAsyira said...

wahhhh!! tak sangka diriku... hahah.. opss,, sori tertulis nama xkena tempat... =)

♥ Ieqa Halim ♥ said...

mrs.PROandKONTRA : Alolo ciannya . lain kali beli lahh , sedapp sangat ! kalau sejuk kurengg lahh sedapnya .

HaniAsyira : tulis nama tak kena tempat ? maksudnya ? Huu btw , congratz ! ;)

shiema sufian said...

Tok shiema selalu buat kuih ni (:

♥ Ieqa Halim ♥ said...

Nak kawan dgn tok shiema lahh . haha ;)

Nabila Medan said...

hihi. ada jugak.tahu pun sebab mak yg bagitahu.hik3.tengs sis :D

♥ Ieqa Halim ♥ said...

nabila Medan : Hihi , okay sesama ;)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger