My Bread Roll

Assalamualaikum ♥

Hai readers yang ohsem serta gojes hari ini ! Jatuh cinta tak dengan header ieqa ? Haha , ieqa jatuh hati lah kat header ieqa tuh tahu tak . Memang tak lawa and terlalu simple , tapi ieqa buat dengan penuh perasaan tahu tak ! Auuumm ! Ieqa guna Paint , Photoscape and Gimp 2 . Pening jugak bila nak fikir nak buat macam mana nih ? macam mana ? mana macam ? mama nacam ? ! Brr -.-

Oh , hurm nama Rara kat situ apa ? Ala nama gedik je tu . Lalala -.- . Entri kali adalah bertujuan khusus untuk tempek seketul gambar and nak kerek dengan header baru . Ohh , pagi tadi buat Bread Roll , manusia seisi rumah kata sedap sangat ! Haha , pakai roti segi empat Gardenia je laa . Korang nak ? Tengok jelah ea sebab dah habis . Ahak ahak ahak .

#YUMMY !
Maaf kalau ayat ayat ieqa nampak sangat kerek , haha . Maaf ye ! Sayang korang manyak manyak kalau korang baca entry peliks nih . Haha . Thanks tau . Babai ;)

4 comments:

shiema sufian said...

Awaaaaak, header sangat lah lawa. ohsem mcm owner diaaa. sedapnya breadroll tu. terus rasa lapar =='

♥ Ieqa Halim ♥ said...

Shiema Sufian : Hii mekaseh . Lapar ? meh le dtg rumah , ieqa buatkan bread roll ;)

aku HaniAsyira said...

wahhhhhhh,, dah lama tak makan breadroll!!

♥ Ieqa Halim ♥ said...

aku HaniAsyira : mai lah umah , banyak breadroll nih . Haha

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger