Kosong

♥ Assalamualaikum 

#Putih melepak hasil kerjasama cahaya sang matahari yang terik . Gojes kan ? XD
Selamat tengahari semua blogger chantek dan kachak ! Dah makan ? Belum ?  Meh ieqa belanja makan , jom ! Kita makan kat SINI ! Yummy yummy . Hoho . Keletihan sungguh menunggu ayahanda tercinta pulang dari meeting . Brr , katanya nak bawa pergi makan kenduri kat Telok Mas . Dah mimpi disiang hari nak makan nasik minyak . Grr lapar ! Baju kurung pun dah pakai *excited woo tudung je belum pakai lagi -.-'

Kenal Najwa Latif ? Minat dia ? Seriously , ieqa tak minat pun kat dia *kena bantai dengan fans Najwa baru tahu -.- Tapi ada satu lagu dia yang ieqa suka bagai nak pengsan punya suka is KOSONG ! Sumpah suka sangat sebab dalam lagu tu suara dia tak segedik semeluat macam dalam lagu Cinta Muka Buku + Carta Hati . Rasa macam rock semacam je . Suka lagu Kosong ! Najwa Latif ? Akan dipertimbangkan ;)

Tak teringin ke nak tukar handphone baru ?

2 comments:

amy syahirah said...

haha setakat yg pernah dgr lagu dia cinta muka buku dgn carta hati je.

♥ Ieqa Halim ♥ said...

Try lah dgr Kosong by Najwa , best :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger