Hotlink Bagus yang sangat bagus !

Assalamualaikum ♥

Hello readers , korang semua macam mana ? Sihat tak ? Tak sihat pergi la rehat yang dok ngadap blog ni buat apa ? Babap kang ! Oh jangan lah lari . . gurau je tadi tu . Teringin nak jadi retis :')
Kepada para SPM yang amek result semalam , just like me la you all . . Haha broken english just like beruk -.-

Haha , taknak lah cerita pasal SPM , sakit kerongkong den . Oh korang tahu pasal Hotlink yang baru ni ? Ala yang INI  . Nama dia , Hotlink Bagus ! Kira Hot Stuff la nih . Ieqa kan sertai Churpchurp , disamping memeras ugut orang suruh klik tu *mana ada -.- ieqa baca lah apa yang dikempenkan . Tak kan nak berkempen membabi buta macam tu je kan . 

Bagi ieqa , special jugak lah Hotlink yang nih . Cett memang semuanya special pun . Tapi ieqa tetap suka Youth Club . Haha . Okay okay dia punya tagline pun

Hotlink BAGUS with lagi bagus rates! 

Haha , faham ? Ieqa pun tak faham sangat . Hikhik . Tapi cuba korang tengok nih , tak masyuk ke nih ? !


Bukan tu je ! Ada lagi bebeh ! Ke'best'an dengan Bagus 5 pass !

Dah tak sabar nak tukar ? Releks releks sangat mudah cuma ikut step dibawah


Sangat menjimatkan para remaja semua ! Tengok lah betapa jimatnya ;)

 
Ha , tunggu apa lagi bertukar lah SEKARANG ! Insyaallah ieqa akan tukar kepada Hotlink Bagus nih ;)

Teringin nak jumpa artis korea hot macam SNSD ? Join SINI dan realisasikan impian korang ! :)


No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger