Bunkface you're my HERO !

Assalamualaikum ♥

Kadang kadang ieqa rasa tertekan sebab tak dapat nak letak lagu feveret dekat blog -.- Sebab pada ieqa blog kalau ada lagu , kena lagu yang slow slow yang tak mengganggu konsentrasi readers . Haha , memang ieqa layan lagu lagu yang syahdu and cinta cinta nih . Tapi hati ni lebih cinta lagi dengan muzik Indie . Memang tak boleh dinafikan lagi . Bhaha ! Asal lah statement nih nampak poyo gila nak mampus -.-

Nak try letak lagu Bunkface boleh tak ? Haha , kalau korang tak suka korang pause je laa . Hikhik :p
Btw , ieqa rindu sangat dengan blog ieqa yang serba hijau dulu . Yeah , walaupun ieqa dah pink sikit . Tapi hijau tetap dihatiku :') SANGAT RINDU LAHH ! -.-

Patutkah ieqa berlaku kejam terhadap blog ? Patutkah ieqa ikut je hati ieqa walaupun hakikatnya blog ni akan nampak sangat annoying nanti ? Anda yang tentukan ! *gila

Sorry entry malam ni sangat mengarut , hm okay entry sebelum sebelumni pun mengarut jugak act . Dah dah ! Jangan kutuk lagi ! ieqa tidak tahan dengan dugaan ini .
NAK DELETE BLOG LAHH :'(


No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger