Berbaju kurung ;)

Assalamualaikum ♥


Bila pakai baju kurung nampak macam dah matang pulak . Hihi . Macam dah ready je nak pergi kuliah dengar apa yang pensyarah bakal bebelkan . Ouh , rasa macam tak sabar untuk semua tu . Takut pun ada . Haha sekali masuk tingkatan 6 , tolong lahh ieqa tak sanggup nak pakai baju sekolah lagi :'(

Ekceli , baju tu nak pakai hari ahad ni . My cousinS kahwin , kenapa ada S ? Haha sebab dia buat dua pengantin sekali ! Abang and adik bersanding hari yang sama . Mesti happy gila kan ! Tak sabar nak mencapub ! Winkwink ;) 

Tadi petang baru beli camera , Olympus je -.- nak beli Nikon tapi ayah lebih tertarik dengan kata kata manis si nyonya yang promote Olympus . Mencik ! Dan ianya sama sekali bukan DSLR yang menjadi kegilaan ramai para remaja termasuk ieqa . Hurm , hampa jugak rasanya . Tapi bersyukur lah daripada takda kan :')

#Okay pe , kaler merah lagi tuu . Haha
Bila fikir balik tentang nasib nasib orang yang tak dapat nikmati apa yang ieqa tengah nikmati sekarang , memang rasa bersyukur sangat ! Rezeki daripada Allah s.w.t melimpah ruah , Alhamdulillah . .

Selamat malam semua ! :)

8 comments:

cyunk said...

pinjam kamera..
hehe

♥ Ieqa Halim ♥ said...

hihi . boleh ~ :)

lyana kamal said...

nanti aku dah jadi jutawan aku belikan untuk kau ye ;))))

♥ Ieqa Halim ♥ said...

haha .. yela tu syg :)

untoldhistory said...

memang pun, kena bersyukur :) plus plus plus

kalau masuk U nanti sure rindu pakai baju skolah. HAHAHAH :)

♥ Ieqa Halim ♥ said...

huhu , mestilahh kenn

hamzah ian said...

saye takde kamera.. sobsss

♥ Ieqa Halim ♥ said...

alolo , takpa belum ada rezeki la tu . Sabar ye ;)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger