Assalamualaikum ♥

Hai hai semua , nampaknya harapan nak jadi blogger sejati serta se-awesome Yuyu Zulaikha harus dilupakan sementara waktu sebab otak sangat penat memikirkan

-Nak tulis entry pasal apa ni ?
-Nak gossipkan orang ke ? Taknak lahh -.-
-Takkan nak cerita pasal jiran pulak -.-

Last last , blogwalking je tanpa ada entry baru . Blog terus kusam , kusut , masai . Macam orang busy je -.- padahal gua ni penganggur lepasan SPM . Hurgh ! Mencik :'(

#Saje jadi penghias :p
Putih melepak terasa ingin menyepak tak ? Haha , saje je amek gambar dekat dalam fitting room sebab memang dah tahu lighting dalam tu memang terbaikk ! Yang gelap jadi cerah , yang kuning kuning langsat jadi putih macam tempek bedak 10 kilo . Ayat kena gramatis sikit :p

Oh , malam dah kan ? Haha , izinkan ieqa mengundurkan diri . Mahu tidur lahh :) *ayat zaman batu -.-
Baibai , i love you all ! :D

2 comments:

yuyu Zulaikha said...

uhukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! terbatuk pulak.. ada orang sebut ke haa??

♥ Ieqa Halim ♥ said...

cepat betul perasan kalau nama dia naik tau . malu laa cenggini :3

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger