Wish us luck by Ecah & Nfah

Assalamualaikum ♥

#Klik and join :)
Thanx sebab invite ieqa . Dalam masa seminggu ni memang jarang sangat BW . Just tengok apa yang ada kat ruang komen or shoutboard je :'(

Okay okay , korang nak exam right ? So perkara yang basic serta wajib korang buat haruslah

- Usaha ! Belajar ikut cara yang korang selesa . Kalau tak suka belajar lama lama , belajar je lah sekejap . Yang penting apa yang korang belajar tu melekat , tersemat serta tersergam indah dalam otak .
- Belajar dengan kawan kawan yang lagi 'meletop' dalam akedemik . Buang lahh kawan kawan yang takde masa depan tu . Korang jugak yang merana nanti .
-Tanam azam yang korang nak berjaya . Belajar dengan ikhlas okay :)
-Last one , tawakkal pada Allah S.w.t . Korang dah berusaha yang terbaik kan ? So banyakkan berdoa kepadaNya semoga exam korang berjalan dengan lancar dan dengan jayanya .

Okay itu tips . Now ucapan yang paling Vogue dari ieqa . Hikhik

#sorry serabai . Haha

GET STRAIGHT A's OKAY !

Ikhlas dari : Ieqa Halim *tak menang pun takpe :)

4 comments:

aisyah ecah said...

tenks untuk wish tu..hargai sngt2.....

pray 4 us ye,. :)

Ieqa Halim said...

samesame :)

HaNiFaH HiDaYaH said...

thanx.. suka ayt ni

"Tanam azam yang korang nak berjaya . Belajar dengan ikhlas okay :)"

hehe

Ieqa Halim said...

hehe . good luck ye :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger