Thanks to Yana-Feehily

Assalamualaikum ♥

Hikhik . Thanks yang teramat sangat untuk Yana-Feehily sebab prihatin . Komen yang sangat membina , yelahh kadang kadang kita tak nampak kesalahan diri sendiri kan :') And Ieqa dah tukar warna font and bagi dia minum susu Dugro supaya dia besar sikit #malu la kena tegur ;)

Kenapa nak kena buat entry untuk cakap thanks ? Sebab ieqa seorang penganggur yang memang kerjanya menganggur je . So , ieqa luangkan masa untuk ucap thanks banyak banyak . 
Btw , selama ni takda pun orang yang komen komen pasal blog ieqa . So , Yana-Feehily memang seorang yang berani menyatakan kelemahan blog ieqa . So Thanks lagi . Hehe .

Kita belajar dari kesilapan . Dan semua teguran ieqa terima dengan hati yang terbuka . So , korang semua jangan la malu malu or takut ieqa pergi serang rumah korang pulak kan . Tegur je apa yang salah dengan sopan . 

Yana-Feehily , tadi ieqa tengok blog Yana . Nice sangat and semua entry Yana best best .
Keep it up ! And thanks sangat :') #terharu 
Okay la , perut dah berarak mendung kelabu ni . Lapar betul , huarghh ! Baibai :)

Untuk Kamu . Hehe 


Macam melampau sangat ke ? Padahal tegur pasal font je . Haha #jelas lagi nyata yang ieqa memang takde keje :p

7 comments:

yana-feehily said...

salam dear..sorry once again sbb tegur..akak just nak u terus menulis dan akak boleh terus baca. jadi bila nak baca tak best klu asyik kena kelip2 mata..hihi..btw tq review blog akak..insyaallah akak akan review blog awak nnt..

teruskan menulis.. :)

yana-feehily said...

blog ni sangat cantik..lembut je kaler.tapi rugi la klu org dtg, terus tak jadi baca sbb tulisan tak nmpk..sebab tu kena hitam pekatkan tulisannya..senang nak baca,,tmbah2 akak ni power silau tu tahap tinggi la jugak :)

yana-feehily said...

http://sanisahsabu.blogspot.com/

ni salah satu blog yg suka kaler pink jgk. boleh ambik contoh macam mana tulisan dia :)

dulu akak pun mcm awak la jgk..suka suki letak kaler apa pun..hihih

Ieqa Halim said...

Hehehe . Betul jugak . kalau blog cantik tapi org nak bace susah pun tak guna jugak . Thanks ya :)

Ieqa Halim said...

Oh thanks ! Hehe , biasa la newbie . kena ada yg bimbing :) hiihuu

eeiyss said...

upppsss~

Ieqa Halim said...

Kenapa ? ;)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger