Susahnya nak puaskan hati sendiri !

Assalamualaikum ♥

Header tu , masuk yang ke-tiga kalinya ieqa tukar untuk hari . Kalau sepanjang berblog mungkin dah berpuluh -.- Ieqa memang seorang yang cepat bosan dengan sesuatu decoration . And now , i'm still fikir nak design macam mana lah header tuh . Nak yang simple tapi unik . Susah betul nak sesuaikan dengan jiwa dan raga . Sebab kadang kadang jiwa dengan si raga ni tak nak beri kerjasama . huft ~ *tensyen betoi 

Erm , nak buat freebies la . Haha , boring betoi . Lepas tu nak pergi BW cari blog ter'ohsem' ! *winkwink
Nantikan freebies dari ieqa . Whoooshhh ~

#bukan banner untuk apa apa . Just saje saje ;)

2 comments:

shiema sufian said...

alaa, blog dah lawa dah. shiema jenis malas sikit nak buat decoration ni (:

Ieqa Halim said...

@ shiema sufian
Huhu , bila menganggur ni , rajin terlebih la . Hyperactive :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger