Special to my mom

Assalamualaikum ♥

Hehayy semua . Tadi ieqa try buat doodle , and ieqa try la bagi freebies kat korang . But , maybe yang tu buruk kot . Yelahh bukan buat pakai photoshop semua tu . So , tadi ibu ieqa suruh buat doodle untuk dia . Haha , I think , this is much better than before . 

#Haha , as you wish mom . Nak muka bengiskan ? 
Dia suruh ieqa buat muka dia , ala ala wanita berkejaya yang tegas . Haha . Yeah , rasanya lebih kepada garang kot :p Ohh , ieqa memang tak reti nak lukis badan , so macam tu jelahh yang dapat buat :)
Nanti ieqa belajar buat baju and so on . Haha .

"I LOVE MY MOM AS HER LOVE ME"

3 comments:

.........cP~ said...

Your mom pun mintak buatkan doodle? haha..Comel.

Taufiq Hidayat said...
This comment has been removed by the author.
♥ Ieqa Halim ♥ said...

a'ah , dia kata saje je :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger