Selamat Pagi semua :)

Assalamualaikum ♥ 


Selamat pagi kepada korang yang sedang membaca , ayam yang berkokok tak reti tidur dan juga burung belatuk yang sedang buat rumah kononnya -.-
Ieqa baru siap list kan nama budak budak yang suka blogwalking , then bagi link blog tu boleh tekan then cari lagu baru kat youtube lepas tu senaraikan blog blog pilihan -.-
Memang macam wanita yang superb berkejaya *puihh!

Sakit tulang tengkuk , jari , pinggang and semua lahh . Malas nak buat pagi tatkala semua orang dah bangun tidur , nanti mesti busy . Nak jaga budak kecik tu , basuh berak dia , mandikan dia , pakaikan pampers warghh ! Tensyen gilakk kot sebenarnya . Tapi seronok :)

Nak ucapkan berbanyak banyak terima kasih jugak kepada yang sudi join . Terharu sangat ! Lepas ni boleh lah buat segmen lagi tanpa rasa bersalah . Korang blogwalking lahh puas puas , suka sangat kan . . haha !

Okay la , baibai :)

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger