Segmen : Just Like Repunzel ~ Relations Without Boundaries

Assalamualaikum ♥

#Wanna join ? 
First segmen yang ieqa nak join hari ni . Yeah , from LEEYA .
Repunzel ? Haha bukan uji bakat nak ganti watak Repunzel ya . Tapi nak hubungan silaturrahim antara blogger panjang macam rambut Repunzel , maybe la . Hehe tapi kan , kalau berakhir macam rambut Repunzel taknak lah , last last kan dia potong rambut dia habis pendek -.-
Semoga hubungan antara blogger tak terpotong macam rambut Repunzel *mukadimah meraban

Kenal Repunzel ? 

#Mana satu Repunzel ?
#Yang ni ? Totally NOT !
#Hi !

Itu lah Repunzel , ieqa suka tengok cerita ni sebab bagi ieqa jarang ada watak princess yang ceria , gila , sengal sikit , kelakar , comel . Okay , memang syiok sangat ! I love her eyes . Winkwink sangat comel :)
Herm , tu je laa kot . Ngee , nak tengok Puss In Boots : Three Diablos *best gilakk tahu takk !

You , you , you dan you kena join jugak tau ^^

3 comments:

jahajahatable said...

pencinta fairytales ke

♥ Ieqa Halim ♥ said...

boleh lahh :) Huuu

zyralleeya said...

http://lleeya.blogspot.com/2012/04/too-little-late-but-still-freshy.html

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger