Saya join Churp Churp !

Assalamualaikum ♥

#kenal tak ? Tak kenal ? Tipu !

Selamat tengahari semua ! Solat Zohor dah ? Baguss ! Semalam ieqa try join churpchurp . Hm , belum dapat hasil lagi so masih takda rasa teruja or whatever lahh . hikhik .
Tapi ieqa still blur blur lagi pasal churpchurp -..- Macam macam tips dah ieqa usha kat blog blogger blogger sekalian . Boleh ke , kalau masa daftar ieqa letak nama someone yang lain , then ieqa setting balik and tukar nama ieqa ? Boleh ke ? Boleh ke ? T.T

Haa , ieqa just letak churpchurp tu untuk dapat lahh sikit manfaat bila berblog . Kalau nak klik churpchurp ieqa tu . . kena ikhlas tau ! Kalau tak ikhlas jangan sesekali berani nak klik ;p *melampau kott
Korang yang belum daftar tu , daftar cepat ! KLIK SINI and then SINI :)
Then korang buat la apa apa yang patut , nak cerita lebih pun ieqa belum mahir lagi untuk menjadi Churper yang berjaya . hikhik . Tapi , jangan risau semuanya haruslahh BEST ! 
 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger